Papa Bun

Comenzi telefonice: 0241 691 391

Cum comand?

Puteti achizitiona produse de pe site-ul www.papa-bun.ro prin comanda online.

1. Comanda ta

Puteti selecta produsele pe care doriti sa le comandati si le puteti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul “Adauga in cos”. Acesta se afla in dreptul fiecarui produs din listing-ul de produse, sau din pagina de produs de pe acest site.

Daca doriti o cantitate mai mare, dintr-un anumit produs, cumpletati cu numarul de bucati dorite, in campul in care este indicata cantitatea. Pentru a elimina un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, apasati butonul “Elimina produs” din tabelul de comanda.

Se pot comandat un numar nelimitat de produse, folosind procedeul descris mai sus.

2. Cum se poate plasa o comanda?

  • Produsele de pe acest stie, se pot comanda fie prin contul de utilizator, in cazul in care detineti unul, fie prin plasarea directa, ca vizitator al www.papa-bun.ro.
  • Va rugam sa completati numele, adresa de livrare si metoda de plata, dupa ce ati selectat produsele pe care doriti sa le comandati. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu *.
  • Verificati inca o data, cu atentie datele introduse si apasati pe butonul “Plaseaza comanda”.
  • Dupa plasarea comenzii, veti primi un email de confirmare a comenzii dumneavoastra. Va rugam verificati corectitudinea datelor si a produselor din comanda efectuata.

3. Anularea comenzii

Singura modalitate prin care se poate anula o comanda deja plasata, este aceea de a contacta in cel mai scurt timp posibil, un operator Papabun, in vederea anularii comenzii.

Pentru orice probleme si sesizari, nu ezitati sa ne contactati.

E-mail: contact@papabun.ro

Tel: 0241 691 391 / 0727 691 391