Papa Bun

Comenzi telefonice: 0241 691 391

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor, pe magazinul online www.papa-bun.ro. Acesta este administrat de EP CITY DIVISION S.R.L, cu sediul in Constanta, Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 15  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/117/2014, cod de inregistrare in scopuri de TVA, C.U.I. 32695003, IBAN RO20BRDE140SV31230511400.

Prin inscrierea pe site-ul www.papa-bun.ro acceptati in mod expres si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate, devenind parte a acestui acord alaturi de EP CITY DIVISION S.R.L.

In calitate de proprietar al website-ului www.papa-bun.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba sau actualiza oricand doreste, continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare sau preturile de pe site, fara niciun fel de notificare prealabila. Drept urmare, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a site-ului, se poate face numai in 2 modalitati:

  • ca membru inregistrat (client – atunci cand acesta s-a inregistrat cu ajutorul formularului)
  • ca vizitator.

1. TERMENI DE UTILIZARE A SERVICIILOR

Cumparator” este denumita orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

Este denumit “VanzatorEP CITY DIVISION S.R.L,cu datele de identificare indicate mai sus.

Comanda” este o forma legara de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul se agnajeaza in livrarea bunurilor pe care le promoveaza, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa se obliga sa faca plata acestora in momentul confirmarii comenzii.

Termenii de utilizare a serviciilor (denumiti in continuare “Acordul“) reprezinta un acord legal intre cumparator si EP CITY DIVISION S.R.L cu privire la utilizarea acestui website (denumit in continuare “Site-ul“).

2. SERVICII

Serviciile sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 18 ani si care a achitat contravaloarea produselor.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare intocmirii bonului fiscalsi/facturii, dupa caz.

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru, atrage obligatia cumparatorului, de a furniza date si informatii complete, actuale si reale despre acesta, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si orice alte informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Furnizarea oricaror date de si informatii false de catre clientie, este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu EP CITY DIVISION S.R.L.Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, clientii accepta ca EP CITY DIVISION S.R.L sa utilizeze si sa prelucreze datele cu caracter personal si/sau confidential transmise catre site ori catre EP CITY DIVISION S.R.L, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

3. RESTRICTII IN UTILIZAREA CONTINUTULUI

Intregul continut al site-ului www.papa-bun.ro respectiv date, imagini, texte, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea EP CITY DIVISION S.R.L. Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in Acord. Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al EP CITY DIVISION S.R.L, este strict interzis:

  • sa publicati sau sa distribuiti catre o terta parte Continutul;
  • sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea dumneavoastra personala;
  • sa permiteti altei persoane utilizarea Serviciilor si a Continutului prin accesarea contului dumneavoastra;
  • sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul.

4. SECURIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si conformitate cu prevederile legale.

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre EP CITY DIVISION S.R.L, numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Tori utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. EP CITY DIVISION S.R.L, nu isi asuma nicio raspundere, privind incalcarea acestei obligatii atrage.

Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat EP CITY DIVISION S.R.L despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri.

5. MODALITATI DE PLATA

  • online prin utilizarea card-ului bancar
  • ramburs – la livrarea produselor

6. NOTIUNI GENERALE

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la Acord, Servicii, Continut sau Platforma, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

 

 

EP CITY DIVISION S.R.L

Va multumim!

Selectati optiunea de livrare

Livrare doar prin unul din
partenerii nostri